Yogaleven

Ik ben Gieta Bharos-Hira, getrouwd en heb 3 kinderen. Vanuit mijn Hindoe achtergrond ben ik opgegroeid met Yoga en Meditatie. 

In 1997 heb ik de cursus Raja Yoga gedaan. Vanaf 2000 ben ik gestart met het nemen van lessen in Hatha Yoga, deze lessen/workshops werden gegeven door yogaleraren uit India. In 2006 ben ik zelf naar India gegaan om me verder te verdiepen in Yoga, Meditatie en Mantra Chanten op De Sivananda Yoga Centre in Chennai. Ik heb ervaring met verschillende stijlen in Yoga zoals: Sivananda Stijl, Ashtanga Yoga van B.K.S. Iyengar en de Ramdew Stijl. Sivananda, Iyengar en Ramdew zijn bekende Yogi's die over de hele wereld yoga verspreiden.

In 2005 heb ik een Pilates cursus gevolgd bij Herman Jongerius in Utrecht. In 2006 ben ik me verder gaan verdiepen in Pilates en heb ik de opleiding afgerond bij Debby Jenner, de Pilates Goeroe in Amsterdam. Nog steeds volg ik verschillende workshops bij haar. In 2010 heb ik de cursus zwangerschapspilates bij Joanna Cobbe met succes afgerond. Joanna Cobbe woont in de buurt van Oxford, Engeland en wordt door Debby Jenner vaak uitgenodigd om de zwangerschapspilates cursussen te verzorgen.

Op de Massage Academie heb ik in april 2009 de opleiding Docent Shantala Babymassage afgerond. Ik ben gediplomeerd Shantala Babymassage docente en kan zelf mensen opleiden tot Docent Shantala Babymassage die zelf hun eigen praktijk kunnen opzetten en workshops kunnen gaan geven. In mei 2015 heb ik welnessmassage en zwangerschapsmassage afgerond. 

Momenteel ben ik bezig met de opleiding "Ayurveda en Voeding", hierover meer in januari 2016.