Yogaleven

Wat is Wellnessmassage?

 

Een ontspanningsmassage is een uitgebreide en professionele lichaamsmassage van het hele lichaam. Massage activeert de bloedcirculatie waardoor o.a. verwijding van bloedvaten plaats vindt,waardoor spieren en het zenuwstelsel geprikkeld worden. Hierdoor kunnen beginnende klachten bestreden en gereduceerd worden.

 

Massage stimuleert de hersenen zodanig dat ze endorfine aanmaken (natuurlijke, door het lichaam zelf aangemaakte pijnstiller). Ontspanningsmassage is een lichaamsmassage, waarbij massageolie wordt gebruikt. Huid en spieren ontspannen zich door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties. Dit stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren.

Massage is een levensbehoefte. Met aandacht aanraken en aangeraakt worden verbindt lichaam en geest.

Massage verbindt mensen door middel van gevoel, dat wat je niet met woorden kan zeggen.

Massage kan voor zowel de gever als ontvanger heilzaam zijn. Massages geef ik alleen aan vrouwen.

 

 

Behandelingen

 

Wanneer u voor de eerste keer voor een massage komt zal er eerst een kennismakingsgesprek plaatsvinden alvorens u kan gaan genieten van de massage.

In dit gesprek kunt u uw wensen aangeven en krijg ik een beeld van uw persoon.
Bij ziekte of andere contra-indicaties moet u er rekening mee houden dat ik u niet kan masseren. Voor een goede hygiëne is het belangrijk dat u schoon en gewassen bent en ik zal voor een frisse massageruimte zorgen.

Daarna mag u zich ontkleden ( ondergoed en bh blijft aan) en plaatsnemen op de massagetafel.
U wordt toegedekt met zachte, schone handdoeken.

Tijdens een massage kunnen emoties ontstaan. Door het loslaten van deze emoties geeft u uzelf weer ruimte, waardoor uw energie weer vrijer kan gaan stromen en u nog dieper kunt ontspannen.

Tijdens de massage kunt u altijd uw wensen of grenzen kenbaar maken.
Om u zo ontspannen mogelijk te kunnen masseren is een contact in vertrouwen erg belangrijk.

Na de massage kunt u nog een paar minuten nagenieten, waarna u zich weer mag aankleden.

Er staat een heerlijk fris glas water klaar en er is ruimte voor het uitwisselen van uw ervaring en het beantwoorden van vragen.

  

Locatie

De massagepraktijk is gevestigd aan de Augustusweg 26, 3453 KS De Meern

 

Annulering

Afspraak dient 24 uur van te voren te worden geannuleerd, anders ben ik genoodzaakt om de kosten van de massage in rekening te brengen.