Yogaleven

 

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsperiode is een mooie tijd, waarin veel veranderd in het lichaam van de (aanstaande) moeder. Fysieke, hormonale veranderingen spelen een rol en de invloed op de bloedsomloop. veel voorkomende lichamelijke klachten zijn pijn in de rug, nek, vocht vasthouden, bekkenklachten, kramp, slecht slapen en vermoeidheid.

 

Voordelen van zwangerschapsmassage:

Directe effecten:

Prikkeling  van zenuwuiteinden, warmteontwikkeling, stimuleren van de bloedsomloop, afvoeren van een teveel aan vocht in de weefsels en loslaten van huidcellen.

 

Indirecte effecten:

Doorlaatbaarheid van de vaatwanden wordt verbeterd, stoffwisseling in de cellen wordt verbeterd, spanningsverhoging van verslapte spieren en verkrampte spieren laten ontspannen.

 


Behandelingen

 

 

Wanneer u voor de eerste keer voor een massage komt zal er eerst een kennismakingsgesprek plaatsvinden alvorens u kan gaan genieten van de massage.

In dit gesprek kunt u uw wensen aangeven en krijg ik een beeld van uw persoon.
Bij ziekte of andere contra-indicaties moet u er rekening mee houden dat ik u niet kan masseren. Voor een goede hygiëne is het belangrijk dat u schoon en gewassen bent en ik zal voor een frisse massageruimte zorgen.

Daarna mag u zich ontkleden ( ondergoed en bh blijft aan) en plaatsnemen op de massagetafel.
U wordt toegedekt met zachte, schone handdoeken.

Tijdens een massage kunnen emoties ontstaan. Door het loslaten van deze emoties geeft u uzelf weer ruimte, waardoor uw energie weer vrijer kan gaan stromen en u nog dieper kunt ontspannen.

Tijdens de massage kunt u altijd uw wensen of grenzen kenbaar maken.
Om u zo ontspannen mogelijk te kunnen masseren is een contact in vertrouwen erg belangrijk.

Na de massage kunt u nog een paar minuten nagenieten, waarna u zich weer mag aankleden.

Er staat een heerlijk fris glas water klaar en er is ruimte voor het uitwisselen van uw ervaring en het beantwoorden van vragen. 

 

 

Locatie

De massagepraktijk is gevestigd aan de Augustusweg 26, 3453 KS De Meern

 

Annulering

Afspraak dient 24 uur van te voren te worden geannuleerd anders ben ik genoodzaakt om de kosten van de massage in rekening te brengen.
Massage contant afrekenen, pin is niet aanwezig.